Formand - Anne Skov Vastrup

Anne er født i 1974 og har været i AEF siden 1999. Hun kom i bestyrelsen i 1999, og har været formand en del af årene, inkl. nu. Anne er regnskabsuddannet og har haft eksem, siden hun var spæd. Hun har haft det klassiske eksemforløb, og har nu kun eksem på hænderne. Sværhedsgraden varierer noget men med hormon- og fugtighedscremer går det. Anne lider også af astma, høfeber og diverse allergier - pollen, skimmelsvamp, dyrehår men heldigvis ingen fødevareallergi. Blot 2 mdr. gammel fik Annes datter Maja desværre konstateret ret svær eksem over hele kroppen og senere kom mælk- og æg-allergi til. Maja voksede fra sin æg- og mælkeallergi, men har stadig moderat eksem. Annes søn Jonas har været mere heldig og får kun en gang i mellem milde eksemudbrud.

Næstformand - Kristina Jørgensen

Kristina er uddannet læge fra 2013 og har altid haft interessefelt inden for dermatologien og særligt atopisk eksem. Det skyldes bla., at Kristina har haft eksem siden teenageårene og døjer med periodevis forværring som mange andre.

Kristina er af den overbevisning, at vi skal dele vores erfaringer og gøre brug af hinanden til at fremme forståelsen af forværrende og forbedrende faktorer i hverdagen.

Kasserer - Lena Nielsen Thorsen

Jeg er ikke som de andre, er mit valgsprog. Jeg er til hurtige beslutninger og ikke så mange dikkedarer. Når solen skinner er jeg helst udenfor, jeg kan lide at gå, og går ofte en tur i Landbohøjskolens Have. Jeg bor på Frederiksberg, og føler mig som en indfødt, selv om jeg kun har boet her siden 1986. Jeg har haft eksem siden jeg blev født i 1954, og min allergi har jeg haft siden jeg var 6 måneder gammel. I 1980 fik jeg ved et tilfælde også påvist allergi over for gær. Jeg holdt straks op med at spise noget med bageri-gær, ølgær og vingær, senere også eddike, og jeg fik det meget bedre med det samme. Før havde jeg altid eksem, også op og ned ad armene. Nu har jeg kun eksem hvis jeg har været udsat for noget jeg ikke kan tåle. Desværre er jeg også allergisk overfor bare duften af de ting jeg ikke kan tåle, bl.a. appelsiner der bliver skrællet og mandler der bliver smuttet. Det tager kun få sekunder før jeg har udslet i hele ansigtet og ned ad halsen. Desværre har jeg fået konstateret at jeg har psoriasis-eksem, det betyder at jeg meget ofte, (næsten altid) har revner på fingre, hænder og hæle. Jeg har været i bestyrelsen i AEF siden 2005 og det er mig der holder øje med medlemmernes betalinger af kontingent.

Kommunikation - Nina Ravnborg Larsen

Nina blev i 2013 kandidat fra CBS med speciale i kommunikation og arbejder til daglig med kommunikation og PR.

Nina blev valgt ind i AEF's bestyrelse i 2014 og har siden primært arbejdet med vores kommunikation - udsendelse af pressemeddelelser, deltagelse i arrangementer som interviews, kampagner osv.

Nina kender flere med atopisk eksem og er glad for at være med til at sprede budskabet om AEF.

Ella Vædele

Ella har en voksen datter, der er meget plaget af eksem. Ella har ikke selv eksem men arbejder aktivt i foreningen, da hun via sin datter har stort kendskab til, hvor hårdt det kan være at leve med atopisk eksem.

Sekretær og redaktør - Maria Holmberg

Blev medlem af AEF i 2002 efter at have fundet foreningen på internettet. Hun indtrådte i bestyrelsen i 2004 og var formand 2005-2008. Maria er fra Sverige og tilbringer arbejdsdagen på Teknologisk Institut. Maria havde moderat eksem frem til 12 års alderen, et kort tilbagefald i sine gymnasieår, og var ellers fri for eksem, indtil hun kom i 30 års alderen. Med en god hudlæge og forebyggende pleje af huden er eksemet nu relativt roligt og moderat - selv om vejrskifte og stress kan give kortvarig opblusning. Også en snert af astma kan Maria slås med.

Sekretariatschef - Susse Stannum

Susse er den eneste af os, der ikke selv har eksem. I 2004 tog Susse med sin svært eksemplagede mand til generalforsamling i AEF, og 2 timer senere var hun blevet suppleant i foreningen. 4 måneder senere blev Susse sekretariatschef for AEF. Qva sin mand, og også sin datter og 2 af børnebørnene, har Susse haft eksemet tæt inde på livet i mange år. Så Susse er vant til at tage hensyn til eksemet og har tålmodighed og forståelse for situationen, både når der er ro på, og når vi eksempatienter er ved at rive loftet ned af frustration.