Medlemsfordele og andre foreningsaftaler

Som medlem af Atopisk Eksem Forening, vil du blive tilbudt rabatter og tilbud på forskellige produkter. Det er produkter, som er tilgængelige for alle i landet, men som du bliver tilbudt til en særlig god pris. Bemærk, at vi kun formidler tilbuddene - vi anbefaler dem ikke.

Hudprodukter

HelloSkin

Medlemmer af Atopisk Eksem Forening kan spare 10% hos HelloSkin med denne kode: AEF10

www.helloskin.dk

HelloSkin er en dansk webshop for hudplejeprodukter og andet tilbehør til personer med hudlidelser, herunder atopisk eksem. Før et produkt bliver tilgængelig på HelloSkin, undersøger de produktet og dets ingredienser for videnskabelig dokumentation. For eksem sikres, at produkterne ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer, parfumer, kendte irritanter og kendte allergener.

HelloSkin vil kontakte dig 30 dage efter dit køb og følge op for at høre, om dit køb har haft en gavnlig effekt.